Modele porti metalice simple vs modele porti metalice automate: care este alegerea ideala? Iata ce spun informatiile de specialitate!

Atunci cand vine vorba de bunastarea propriei curti, majoritatea oamenilor sunt dispusi sa investeasca bani grei pentru a se asigura ca toate dorintele si nevoile le sunt indeplinite asa cum trebuie. In topul investitiilor se incadreaza gardurile si portile, acestea trebuind intotdeauna sa ofere un echilibru optim intre frumusete din punct de vedere estetic si siguranta.

Atunci cand vine vorba de porti, de regula alegerea se poate dovedi cat se poate de dificila, ca urmare a faptului ca pe piata se regasesc numeroase alternative care mai de care mai tentante. Asadar, nu este de mirare ca de foarte multe ori se poate ajunge la o confruntare intre modele porti metalice simple vs automate, fiecare dintre acestea avand anumite plusuri si minusuri.

Modele porti metalice simple vs automate: ce trebuie ales?

Dupa cum a fost mentionat anterior, ca urmare a numeroaselor alternative disponibile, alegerea unei porti potrivite se poate dovedi destul de dificila, fapt pentru care se recomanda sa se tina cont de anumite aspecte inainte de a se ajunge la decizia finala, acestea aratand in felul urmator:

  • functionalitatea portii. Majoritatea portilor simple, avand modalitatea de functionare manuala, nu vor intampina dificultati speciale atunci cand vine vorba de functionalitate. Portile automate, in schimb, cu toate ca pot fi controlate de la distanta prin intermediul unei telecomenzi sau al unui senzor de proximitate, au nevoie sa fie legate la o sursa de electricitate pentru a putea functiona.
  • siguranta. Mai toate portile simple vor fi dotate cu sisteme de protectie clasice, cum ar fi incuietorile obisnuite. Portile automate, in schimb, vor putea avea parte de sisteme de siguranta suplimentare, precum alarme sau senzori care sa poata avertiza proprietarul in cazul unor tentative de intrare prin efractie.
  • intretinerea. De regula, portile simple pot fi mentinute si reparate foarte usor atunci cand este cazul. Pentru portile automate, in schimb, situatia este una cu totul alta, acestea dovedindu-se mult mai scump si mai dificil de reparat si intretinut.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta.

 

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Modele porti metalice simple vs modele porti metalice automate: care este alegerea ideala? Iata ce spun informatiile de specialitate!