Despre noi

...peste 20 de ani de experienta in domeniul fierului forjat

 

Societatea Comerciala Stift Lux Design SRL. a fost infiintata in anul 1997 in Bucuresti, avand ca obiectiv principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Incepand cu anul 2004, am lansat un program de comercializare de elemente fier forjat si inox, care pot fi folositi pentru realizarea produselor finite atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice.

Obiectivul

Societatea noastra are un ritm de dezvoltare dinamic, suntem permanent in cautarea unor noi parteneri de afacereri la nivel national si international. Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune solutii si servicii in domeniul fierului forjat. Fiind importator si producator de elemente de fier forjat, ne straduim sa oferim clientilor nostri produse de calitate superioara la cel mai bun pret. Avand in prezent o oferta de peste 2000 de componente, noi venim in intampinarea consumatorului cu cea mai larga gama de elemente de fier forjat de pe piata din Romania si Republica Moldova.

O marturie a calitatii serviciilor si obiectelor noastre din fier forjat este portofoliul de distribuitori de elemente de fier forjat, miile de cumparatori multumiti si miile de capodopere din fier forjat realizate de societatea noastra pe tot cuprinsul Romaniei, Republicii Moldova, Germaniei si Elvetiei si a altor state europene.

DIRECTOR GENERAL
Virtosu Victor

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent