Despre noi

Societatea Comerciala Stift Lux Design SRL. a fost infiintata in anul 1997 in Bucuresti, avand ca obiectiv principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, mai precis a obiectelor din fier forjat - balustrade, panouri de gard, grilaje de protectie pentru usi si ferestre, porti de acces pietonal si auto, mobilier, etc.

Incepand cu anul 2004, am lansat un program de comercializare de elemente fier forjat si inox, care pot fi folositi pentru realizarea produselor finite atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice.

La inceputul anului 2009 am inaugurat noul sediu,depozit si atelier din orasul Otopeni.

Obiectivul

Societatea noastra are un ritm de dezvoltare dinamic, suntem permanent in cautarea unor noi parteneri de afacereri la nivel national si international. Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune solutii si servicii in domeniul fierului forjat. Fiind importator si producator de elemente de fier forjat, ne straduim sa efectuam cele mai eficiente achizitii pentru a putea oferi clientilor nostri produse de calitate ireprosabila la cel mai bun pret. Avand in prezent o oferta de peste 2000 de componente, noi venim in intampinarea consumatorului cu cea mai larga gama de elemente de fier forjat de pe piata din Romania si Republica Moldova, a caror disponibilitate in stoc o garantam.

O marturie a calitatii serviciilor si obiectelor noastre din fier forjat este portofoliul de distribuitori de elemente de fier forjat, miile de cumparatori multumiti si miile de capodopere din fier forjat realizate de societatea noastra pe tot cuprinsul Romaniei, Republicii Moldova, Germaniei si Elvetiei si a altor state europene.

DIRECTOR GENERAL
Virtosu Victor

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent