Termenii si conditiile de utilizare

Citeste despre

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. STIFT.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC STIFT LUX DESIGN SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului WWW.STIFT.RO, va fi denumita Client. Adresa web WWW.STIFT.RO, va fi denumita site-ul STIFT.RO. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul STIFT.RO, vor fi denumite in continuare continut.

 

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului STIFT.RO este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului STIFT.RO in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului STIFT.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

 

Comanda:

1. Plasarea comenzilor

a). Pentru a putea plasa comenzi pe site-ul nostru (www.stift.ro), este necesar sa va creati un cont introducand datele personale cerute în vederea procesării comenzilor. Datele introduse de dumneavoastra trebuie sa fie corecte si reale. Introducerea gresita sau incomplete a datelor personale duce la anularea temporara a comenzii, pana in momentul in care vom deține datele corecte.

2. Preluarea Comenzilor

a). Plasarea Unei Comenzi. Prin intermediul site-ului www.stift.ro putem prelua comenzi (NON-STOP).

b). Procesarea și livrarea comenzilor. Comenzile plasate în intervalul Luni - Vineri între orele 08:30 - 14:00 vor fi procesate în aceeași zi și preluate de către firma de curierat începand cu ora 16:00. Comenzile plasate după acest interval adică Sâmbătă și Duminică vor fi procesate începând de Luni ora 8:30, în ordinea primirii acestora , urmand a fi preluate de firma de curierat după ora 16:00.

Livrarea mărfii de către firma de curierat se efectuează în cel puțin 24 ore, în intervalul orar de lucru al firmei de curierat. LIVRAREA NU SE POATE EFECTUA ÎN ACEEAȘI ZI CU PLASAREA COMENZII SAU ÎN AFARA PROGRAMULUI DE LUCRU AL CURIERULUI.

Pentru comenzile care includ articole care momentan nu le avem pe stoc veți fi sunat de unul din consultanții noștri pentru a vă informa asupra acestui lucru și se va stabili de comun acord o dată aproximativă când vă vom putea livra marfa, în caz contrar comanda va fi anulată fără nici o obligație din partea oricărei părți.

c). Ne rezervăm dreptul de a vă cere plata integrală sau avans pentru produsele comandate și plata transportului înainte de a fi procesate și livrate. Acest lucru se întamplă deobicei pentru primele comenzi plasate pentru care prețul transportului și/sau produselor depășesc pragul de 1500 RON.

3. Costul Transportului

a). Prețul final al comenzii afișat pe site-ul www.stift.ro și în factura proformă emisă de www.stift.ro NU INCLUDE TRANSPORTUL, acesta se calculeaza in functie de greutatea comenzii dupa formula de calcul trecuta in cosul de cumparaturi.

b). Dacă nu va aflați în aria de acoperire a firmei de curierat, aceasta va solicita plata unui tarif pe kilometri suplimentari. Pentru a vedea dacă vă aflați în aria de acoperire a firmei de curierat vă rugăm luați legătura cu firma de curierat și să cereți informații suplimentare.

4. Obligațiile clientului după plasarea unei comenzi

a). Din momentul plasării comenzii aveți obligatia să recepționați marfa în momentul în care firma de curierat ajunge la dumneavoastră și să ne aduceți la cunoștință imediat dacă exista neconcordante.

b). Aveți obligația să efectuați firmei de curierat plata transportului, plata rambursului și kilometri suplimentari (dacă este cazul). În caz contrar ne rezervăm dreptul de a vă anula dreptul plasării unor noi comenzi până în momentul achitării creanțelor create pentru nerecepționarea și neplata transportului.

c). Anularea comenzilor după ce firma de curierat a preluat marfa comandată de dumneavoastră NU MAI ESTE ACCEPTATA iar acest lucru implică obligațiile de la punctul 4.a si 4.b.

5. Drepturile clientului după plasarea unei comenzi

a). Anularea Unei Comenzi. În cazul în care ați plasat o comandă și doriți să o anulați acest lucru se poate face până în momentul preluării de către firma de curierat a mărfii comandate fără absolut nici o obligatie sau motivatie.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.stift.ro confirmați ca ați inteles și vă exprimati acordul expres de a vă conforma termenilor și conditiilor.

 

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI STIFT.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL STIFT.RO, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI STIFT.RO SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

DISPUTE SI CONFLICTE:
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre SC STIFT LUX DESIGN SRL. si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.
SC STIFT LUX DESIGN SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.

 

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent