Fierul forjat, originalitate in designul interior

Iti doresti un design interior unic? Cauti originalitatea unui decor interior de basm? Vrei sa imbini perfect elementul de noutate cu sobrietatea designului interior masiv? Alege sa incluzi in amenajarea locuintei tale elemente din fier forjat. Rezistente, rafinate, moderne si elegante, piesele din fier forjat sunt din ce in ce mai folosite in amenajarile interioare si exterioare.

Fierul forjat este acel fier, prelucrat manual, prin batere cu ciocanul si prelucrat prin incalzire pana la temperatura de maleabilitate. Continutul scazut in carbon, sub 0,2%, il fac sa fie maleabil, ductil, usor de sudat si rezistent. Culoarea poate diferi de la galben brun pana la roscat sau negru, uneori chiar si violet inchis.

In combinatie cu lemnul, fierul forjat da nastere unor elemente de decor inedite si originale. Fierul forjat poate fi elementul cheie in piese de mobilier (noptiere, paturi, masute) interior, scari interioare si exterioare, fatade, etc.

Daca iti doresti un dormitor unicat, fierul forjat poate fi inclus cu succes in planurile tale de decor interior. Insa, mare atentie la detalii: fierul forjat este pretentios si, pentru a obtine, un tot unitar, completeaza accesoriile din fier forjat cu piese de mobila care sa nu denatureze imaginea unitara a camerei/dormitorului.

Lasa-te inspirat si de elementele din fier forjat (pentru interior si exterior) pe care specialistii nostri ti le pun la dispozitie si pe care le poti consulta accesand catalogul nostru de produse.