Semne care iti spun ca este timpul sa iti inlocuiesti gardul

Gardurile difera prin modul in care sunt instalate, materialele din care sunt facute, inaltime si functionalitati. Gardul care este responsabil pentru mentinerea securitatii si intimitatii unei case si gradini trebuie sa fie suficient de puternic si durabil pentru a rezista in diferite conditii meteorologice. De asemenea, trebuie sa ofere securitatea dorita de proprietar.

Costurile reparatiei unui gard deteriorat poate varia in functie de materialul din care este confectionat, amploarea deteriorarii, locul in care este situat acesta, etc. Unele companii ofera servicii de reparatii a gardurilor, dar se pot dovedi destul de costisitoare. De aceea, uneori cea mai buna optiune ramane cea de inlocuire a gardului.

De multe ori, insa, poate fi dificil de spus cand ar trebui inlocuit un gard, mai ales daca nu esti expert in domeniu. Pentru a-ti oferi un ajutor in acest sens, am intocmit urmatoarea lista care include principalele semne ale necesitatii unei inlocuiri.

Gardul este prea inclinat sau are portiuni sparte.

Daca observi ca gardul tau este atat de vechi si inclinat incat, daca te sprijini pe el, risti sa il darami, cu siguranta este timpul sa il inlocuiesti. De asemenea, poate ca are poarta sparta sau nu se mai poate inchide normal. Si in acest caz, mai bine ar fi sa optezi pentru unul nou.

Ai nevoie de un gard de alte dimensiuni.

Poate ca ai avut recent parte de un proiect de redimensionare a terasei sau a gradinii si te confrunti cu inaltimi sau dimensiuni neuniforme ale vechiului gard. Acum ar putea fi timpul sa faci o schimbare si a gardului, optand pentru unul mai durabil si mai rezistent, eventual pentru un gard din fier forjat.

Ai observat mucegai pe scandurile gardului.

Daca ai un gard din lemn si ai sesizat ca exista crapaturi vizibile in scandurile gardului sau ca diferiti stalpi au putrezit din cauza mucegaiului, de obicei acest semnal de avertizare justifica inlocuirea gardului. Sau poate ca ai un gard din fier, iar rugina de pe feronerie a inceput sa faca dificila deschiderea si inchiderea portii gardului.

Doresti un alt stil.

Gardurile, in general, sunt cunoscute pentru rentabilitate, intretinere redusa si pentru faptul ca impiedica intrarea intrusilor. Cu toate acestea, cu timpul, gardurile imbatranesc si se pot deteriora, atunci fiind necesara inlocuirea. Totodata, dupa o perioada, multi oameni vor sa-si inlocuiasca gardul pentru ca isi doresc un nou stil, care sa se adapteze mai bine nevoilor si dorintelor lor.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Gardurile difera prin modul in care sunt instalate, materialele din care sunt facute, inaltime si functionalitati. Gardul care este responsabil pentru mentinerea securitatii si intimitatii unei case si gradini trebuie sa fie suficient de puternic si durabil pentru a rezista in diferite conditii meteorologice.