Reguli de care sa tii cont inainte de automatizarea portii

Automatizarea portii iti poate aduce o multime de avantaje: iti ofera o doza in plus de siguranta, iti permite sa o controlezi cu usurinta, chiar si de la distanta si iti ofera confort.

Inainte de a achizitiona un kit automatizare porti  este bine sa stii cateva reguli pe care trebuie sa le respecti, in asa fel incat experienta ta sa fie una perfecta.

1. Asigura-te ca poarta functioneaza corect in modul manual. O poarta care agata sau care merge greu poate crea probleme serioase sistemului de automatizare. Este important sa iti repari poarta inainte de a o automatiza.

2. Incearca sa eviti instalarea kitului de automatizare in rampa. Un sistem de automatizare obligat sa urce poarta poate sa nu faca fata foarte bine incarcaturii. Daca ai o poarta in rampa, este indicat sa nivelezi cat mai bine zona;

3. Asigura scurgerea corecta a apei! In general, motorul sistemului de automatizare este instalat la un nivel mai jos decat solul. Apa pluviala ii poate crea o multime de probleme si il poate strica. Este important sa realizezi un canal de scurgere care sa tina apa la distanta de motor;

4. Tine cont de conditiile meteo! Vantul, zapada sau furtunile pot sa provoace si ele pagube destul de mari. Daca locuiesti intr-o zona in care astfel de evenimente sunt frecvente, este bine sa eviti portile din plexiglass sau lemn, deoarece pot fi doborate;

5. Asigura-te ca alegi cea mai simpla forma de control acces. Exista mai multe variante de control acces: prin telecomanda, bluetooth, telefon, cod PIN, etc. Alege sistemul de acces care iti poate oferi cea mai mare doza de confort.

6. Gandeste-te la modul in care vor avea acces vizitatorii regulati. Daca ai un gradinar, o femeie de serviciu sau un curier care vine frecvent sa iti livreze cumparaturile, este bine sa le asiguri o varianta cat mai buna de acces.

7. Adauga elemente de siguranta! Alaturi de sistemul de automatizare poti adauga tot felul de elemente de siguranta, cum ar fi yalele sau camerele de supraveghere. Poarta poate sa aiba un rol estetic, insa scopul ei principal este de a te proteja. Asigura-te ca face asta cat mai bine.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Automatizarea portii iti poate aduce o multime de avantaje: iti ofera o doza in plus de siguranta, iti permite sa o controlezi cu usurinta, chiar si de la distanta si iti ofera confort.