Mobilier si accesorii din fier forjat

In toate timpurile, mobilierul si accesoriile din fier forjat au decorat cele mai somptuoase si elegante interioare ale clasei sociale înalte. Frumusetea unor elemente facute din fier forjat nu pare niciodata demodata, ba dimpotriva, introduce o nota de exclusiv în orice tip de interior. Viziunea moderna asupra design-ului de interior extinde posibilitatea utilizarii obiectelor din fier forjat în amenajarea si decorarea casei.

Intreaga gama de elemente fier forjat inseamna ore de munca manuala, rezultatul fiind o lucrare unicat, personalizata dupa dorinta clientului. O tehnologie speciala de patinare a mobilierului din fier forjat mareste si mai mult asemanarea acestuia cu un material vegetal. Abia dupa ce atingi suportul candelabrului sau cuierul pentru haine realizezi ca este vorba, de fapt, chiar despre fier forjat.

Putem executa la comanda orice tip de decoratiune sau piesa de mobilier: paturi, scaune, mese, fotolii, cuiere, candelabre, rame oglinzi, dulapuri, vitrine sau orice alta lucrare din fier forjat, dupa dorinta clientului. Va invitam sa vizualizati cateva exemple de mobilier si obiecte decorative din fier forjat realizate de noi:

Portofoliu mobilier din fier forjat click aici.

Portfoliu de obiecte decorative din fier forjat click aici.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent