Infrumuseteaza-ti intrarea in casa folosind fier forjat

Fierul forjat a transformat complet lumea decorului casnic. Fie ca este vorba de articole de decor pentru interior, fie ca este vorba de finisaje exterioare, prezenta fierului forjat poate fi experimentata peste tot. Unele dintre cele mai populare astfel de articole sunt portile din fier forjat, care se confrunta cu o expansiune pe piata globala.

Exista o gama larga de porti din fier forjat, acestea fiind disponibile in diferite forme, dimensiuni si modele. In functie de specificatiile functionale, portile pot fi de urmatoarele tipuri:

· Porti automatizate. Denumite si porti electrice, acestea pot fi operate de la distanta prin telecomanda. Fie ca au usa simpla sau dubla, pot dispune de un nivel ridicat de securitate.

· Porti obisnuite din fier forjat. Sunt disponibile in numeroase modele, acestea putand oferi un aspect cu adevarat somptuos intrarii in curtea ta.

· Portile pentru gradina. O alta forma de porti din fier forjat, acestea ofera o intrare eleganta in gradina ta.

· Alte stiluri. Portile unice, portile cu arcade si portile pentru ferme sunt cateva stiluri suplimentare de porti din fier forjat.

Disponibilitate: Portile din fier forjat pot fi achizitionate din mai multe magazine online si offline specializate in comercializarea articolelor confectionate din acest material.

Pret: Portile din fier forjat au un pret rezonabil datorita pietei competitive ridicate, cu conditia ca modelele sa fie de baza si comune. Cu cat lucrarea ornamentala este mai complexa, cu atat platesti mai mult.

Intretinere: Intretinerea este vitala pentru orice articol daca vrei ca acesta sa para intotdeauna nou, dar mai ales daca vrei sa ii prelungesti viata. Acelasi lucru este valabil si pentru portile din fier forjat. Daca sunt intretinute bine, portile confectionate din acest material pot dura o viata intreaga.

 

In general, fierul forjat este rezistent la rugina, neavand astfel nevoie de o intretinere intensa. Pentru a prelungi totusi viata portii, sunt necesare urmatoarele masuri de precautie:

· o verificare regulata a eventualelor zgarieturi sau pete de rugina. Orice urma mica sau mare si orice pata sau decolorare trebuie sa fie luata in considerare fara intarziere. In acest fel, orice alta paguba va fi prevenita, iar viata portii va fi extinsa.

· O acoperire de vopsea o data la cinci ani poate ajuta la prevenirea formarii de rugina, oferind totodata un aspect nou portii.

Ingrijite in mod corespunzator, portile din fier forjat nu numai ca vor arata foarte frumos pentru o perioada lunga de timp, dar vor si rezista toata viata, oferind intregii tale proprietati o nota in plus de eleganta. 

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Fierul forjat a transformat complet lumea decorului casnic. Fie ca este vorba de articole de decor pentru interior, fie ca este vorba de finisaje exterioare, prezenta fierului forjat poate fi experimentata peste tot. Unele dintre cele mai populare astfel de articole sunt portile din fier forjat, care se confrunta cu o expansiune pe piata globala.