Fierul forjat utilizat cu succes in piesele de mobilier interior si exterior

Fierul forjat este alegerea cea mai inspirata in cazul amenajarilor sau decoratiunilor de interior si exterior. Fierul forjat ofera interioarelor si exterioarelor caracteristici unice, pline de rafinament. Mobilierul realizat din fier forjat ofera o eleganta aparte spatiilor unde este amplasat, imbinand clasicul cu modernul si contribuind la crearea unei imbinari intre traditie si actualitate.


Piesele de mobilier din fier forjat reprezinta cea mai noua tendinta in industria designului interior si a mobilierului. 

Avantajele utilizarii mobilierului din fier forjat sunt:

  • Piesele de mobilier realizate din fier forjat se incadreaza perfect in orice ambianta;
  • Fierul forjat, ca si material, prezinta rezistenta si durabilitate mare in timp;
  • Piesele de mobilier din fier forjat nu supraincarca spatiul, ci ii dau acestuia o nota de luminozitate si eleganta;
  • Fierul forjat este imun la coroziune, deoarece este acoperit cu un inhibator de rugina (rezista, astfel, la ploaie, umiditate, temeperaturi inalte, temperaturi scazute, vant puternic);
  • Fierul forjat se poate imbina cu alte materiale precum tesaturi, lemn, sticla, marmura, granit, ceramica pentru crearea unor obiecte de mobilier unicat;
  • Piesele de mobilier din fier forjat pot fi integrate in orice tip de spatiu functional: sufragerie, dormitor, birou, living, hol sau baie;
  • Toate piesele de mobilier din fier forjat, fie ele si de dimensiuni mici, ofera personalitate spatiilor interioare sau exterioare.

Din fier forjat se pot realiza mese, scaune, paturi, rafturi si polite, mobila de baie si inclusiv elemente de iluminare. Designul mobilierului din fier forjat este vast si variat, incepand cu linii clasice, rustice pana la linii moderne si avangardiste.

Piesele de mobilier pot fi imbinate perfect cu alte elemente decorative sau accesorii realizate integral din fier forjat: galerii pentru perdele, corpuri de iluminat (aplice, lampadare, lustre, veioze), cuiere, paravane despartitoare, etc.


Mobilierul din fier forjat se identifica cu tonuri de negru, dar se poate opta si pentru alb, albastru sau rosu.


Mobilierul din fier forjat are o durata de viata foarte lunga, pastrandu-si caracteristicile unice. Eleganta si rafinamentul mobilierului din fier forjat fac ca acesta sa se potriveasca in multe stiluri ambientale, conferind un aer misterios si luxos.


Ca si concluzie generala, fierul forjat se poate integra perfect in orice decor, poate fi adaptat prin forma si culoare la orice interior sau exterior.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent