De stiut despre fierul forjat

Fierul, in diferitele sale forme, a fost intotdeauna unul dintre cele mai des folosite metale in viata noastra. Fie ca este la nivel macro sau micro, fierul a devenit unul dintre cele mai indispensabile elemente.

Unul dintre cele mai utilizate tipuri de fier folosite este cel forjat. De la proiecte mari, precum realizarea gardurilor sau a portilor, la chestiuni ce tin de decorul casei, fierul forjat este un jucator important pe toate planurile.

In randurile ce urmeaza vei gasi informatii despre fierul forjat si diferitele sale roluri in decorul casei.

Inainte de toate, trebuie stiut ca fierul forjat este una dintre cele mai pure forme de fier, avand o cantitate foarte mica de carbon si o oarecare cantitate de zgura (silicati de fier), structura sa fiind fibroasa.

Proprietati: In mod cert, esti dornic sa stii ce calitati are fierul forjat si de ce acest metal poate oferi modele minunate si complexe pentru decorarea casei. Raspunsul sta in proprietatile sale. Fierul forjat este dur si ductil si, prin urmare, poate fi usor sudat. Utilizand proprietatile sale, mesterii realizeaza modele uluitoare de ornamente pentru decorarea casei si gradinii.

fier-forjat

Gama de produse: Fierul forjat ne-a asaltat locuintele si curtile sub forma de produse de decor, dar si de functionalitate. Se foloseste intr-o varietate de articole, inclusiv in garduri, porti, mobilier, paturi, candelabre, balustrade, decor pentru pereti, mobilier de terasa, suporturi pentru lumanari, suporturi pentru carti, rafturi pentru masa, cosuri suspendate, cosuri de perete, suporturi pentru pomul de Craciun, jardiniere pentru terase, rame pentru oglinzi, iar lista poate continua la nesfarsit. Gama de accesorii de decor din fier forjat pentru casa este asadar infinita.

Gama de preturi: Produsele din fier forjat sunt disponibile intr-o gama larga de preturi, potrivite pentru aproape fiecare buzunar. Gama de preturi este dependenta, in esenta, de trei factori – nivelul de complexitate a lucrarii, tipul de sudare realizat si de calitatea fierului forjat utilizat. Scaderea calitatii fierului forjat este direct proportionala cu cantitatea de fibre de zgura prezenta in metal.

Puncte de cumparare: Cumparatorii care cauta articole autentice de decor pentru casa din fier forjat trebuie sa isi faca achizitiile din locuri de incredere. Multe imitatii ieftine ale fierului forjat sunt vandute astazi pe piata ca fier forjat autentic. Asadar, fereste-te!

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent