De ce merita sa instalezi un kit de automatizare poarta?

Tehnologia a inceput sa patrunda din ce in ce mai puternic in toate aspectele vietii noastre. Pe de o parte este cat se poate de bine, pe de alta parte este infricosator. Per total insa, tehnologia reuseste sa se dovedeasca extrem de eficienta in medicina, in indutrie si chiar si acasa.

Un exemplu clar de tehnologie foarte simpla si eficienta, care iti poate usura viata extrem de mult este sistemul de automatizare porti. Exista din ce in ce mai multe optiuni de automatizari porti si poti sa le instalezi pe orice tip de poarta:

  • Pe portile batante;
  • Pe portile culisante;
  • Pe usile de la garaj..

Lista poate continua, in conditiile in care exista solutii pentru absolut orice tip de poarta. Intrebarea pe care si-o pun foarte multi proprietari de case este simpla: Merita un sistem de automatizare porti

Raspunsul este si el la fel de simplu: Da.

 

Care sunt motivele pentru care merita sa achizitionezi un astfel de sistem?

 

  • Poti sa limitezi numarul persoanelor care intra si ies din curte. Practic, deschizi doar persoanelor pe care le cunosti.
  • Nu trebuie sa iesi din masina in momentul in care ajungi acasa. Este un avantaj urias pe care il poti descoperi cel mai bine in momentul in care ploua. Poti deschide si poti inchide poarta direct de la o telecomanda, fara a fi nevoit sa cobori si sa pierzi minute intregi pentru a o deschide.
  • Economisesti timp. Poate ca 3-5 minute pe care le petreci zilnic pentru a deschide si a inchide poarta nu ti se par chiar atat de multe. Daca le aduni, insa, de-a lungul intregului an, realizezi ca pierzi zeci de ore facand o activitate pe care o poti face mult mai simplu de la o telecomanda.
  • Sistemele de automatizari sunt din ce in ce mai performante, reusind sa fie aplicate inclusiv pe porti grele, realizate din fier forjat. De asemenea, multe dintre ele pot fi controlate direct dintr-o aplicatie de pe telefonul mobil, asadar, le vei putea folosi chiar si atunci cand esti la zeci de kilometri departare de casa.

 

Este adevarat ca un sistem de automatizare are un cost, insa poate sa fie amortizat pur si simplu din timpul pe care il economisesti pentru deschiderea si inchiderea portilor. In plus, tehnologia este din ce in ce mai eficienta, iar odata cu cresterea eficientei scad si preturile.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent