5 piese de fier forjat care iti pot infrumuseta casa

Fierul forjat este un material din ce in ce mai apreciat pentru rezistenta lui, pentru aspectul deosebit si pentru flexibilitatea pe care o ofera atunci cand este pus in opera. Indiferent ca optezi pentru elemente fier forjat ieftine, cum ar fi varfurile stalpilor de gard si diverse accesorii pentru poorti si usi sau alegi piese de mobilier si elemente mari si costisitoare, rezultatul va fi acelasi: vei face o investitie pe termen lung.
Practic, odata ce ai cumparat un obiect din fier forjat ai garantia ca il poti lasa mostenire copiilor si ca te poti bucura de el intreaga viata.

Ce piese din fier forjat merita sa iti cumperi pentru a-ti infrumuseta casa?

1. Un raft din fier forjat. Este perfect in casele cu design industrial. Acesta poate fi un suport perfect pentru accesoriile decorative sau pentru carti. Pe langa faptul ca rezista la o greutate foarte mare, un astfel de raft poate sa isi pastreze proprietatile pentru zeci de ani;

2. O masa cu scaune din fier forjat. Daca sunt bine realizate, aceste piese de mobilier pot fi puse fara probleme si in casa. Cel mai potrivite sunt pentru afara, insa. O masa cu scaune din fier forjat sunt ideale pentru gradina si daca sunt bine tratate fac fata fara probleme umezelii si ruginii;

3. Rame din fier forjat. Daca iti place sa pui tablouri prin casa, ramele din fier forjat pot oferi o noua perspectiva estetica. Acestea sunt mai rezistente si se evidentiaza mult mai usor decat ramele clasice, din lemn sau plastic.

Brau turnat 10-164/1

4. Paturi din fier forjat. Vrei sa dormi intr-un pat stabil, care nu scartie si nu risca sa se rupa? Alege fierul forjat. Aceste paturi sunt extrem de rezistente, pot fi gandite pentru orice dimensiune de saltea si fac fata cu brio oricarei solicitari.

5. Gratar din fier forjat. O alta piesa care se poate dovedi extrem de utila este gratarul din fier forjat. Acesta poate fi personalizat, in functie de dorintele fiecarui utilizator si este eficient in orice gradina. Fierul forjat se incalzeste rapid, se curata usor si poate fi lasat fara probleme in fata intemperiilor de orice fel.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent