Stift Lux Design

Ne gasesti rapid la

 • 021.317.02.00

Distributie

Stimate cititor,

Deoarece societatea Stift Lux Design se afla intr-o continua dezvoltare de succes, va oferim si dumneavoastra posibilitatea demararii unei afaceri profitabile prin propunerea de a va alatura retelei noastre de distributie de elemente din fier forjat.

Indiferent daca sunteti incepator sau distribuitor cu experienta, avem in spatele nostru ani buni de activitate in domeniul fierului forjat si implicit in vanzarea elementelor pentru a va sprijini in initiativele de dezvoltare. Va punem la dispozitie know-how-ul societatii noastre acumulat in timp, gama larga de elemente din fier forjat, otel si fonta precum si garantia stocurilor permanente ce vor sta la dispozitia dumneavoastra.

Daca sunteti interesat de distribuirea produselor noastre din fier forjat, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon: 021.317.02.00

Cele mai vândute produse

 • lei 0.00 lei
  (TVA inclus)
 • Dimensiune: 130x75 mm
  Sectiune: 12x6 mm

  1.48 lei
  (TVA inclus)
 • Dimensiune: 135x80mm
  Sectiune: 16mm

  4.25 lei
  (TVA inclus)
 • Dimensiune:: 67 45 mm
  Gaura patrat:: 16.5 mm

  2.95 lei
  (TVA inclus)

 

Oferta noastra insumeaza peste 2000 de produse, a caror disponibilitate in stoc o garantam. Avand un ritm de dezvoltare dinamic, suntem permanent in cautarea de noi parteneri de afacereri la nivel national si international.